Hvis du ikke kan læse denne e-mail, så klik her for at se den i din browser
EA JANUAR
SPOTLIGHT
EA-SPIL
KOMMENDE SPIL
SENESTE NYHEDER
EA STORE
Dead space 2
DEN FØRSTE KASSESUCCES I 2011
Dette års første kassesucces lanceres den 27. januar. I Dead Space™ 2 skal Isaac Clarke udkæmpe en endnu mere desperat kamp mod angreb fra det ydre rum. Få en smagsprøve på rædslerne nu i den hårrejsende demo.
Xbox 360 Live PS3 PC DVD
Udgivelsesdato: 27. januar
Dead space 2 Besstil PRØV DEMOEN
SSX: DEADLY DESCENTS SPILINFO!
I SSX: Deadly Descents kan du snowboarde ned af bjergsiderne i verdens mest nådesløse bjergkæder. Fra dødszonen i Himalaya til Antarktis' solide isområder er det primære mål at overleve.
Fås til: Xbox 360 Live PS3
Udgivelsesdato: Kommer næste vinter
SSX
Se mere ABONNÉR
BULLETSTORM FORUDBESTIL BULLETSTORM EPIC EDITION, OG FÅ TIDLIG TILGANG TIL GEARS OF WAR 3 BETA Demo ude nu!
EA-SPIL
Sims medieval
Det er en hel ny tidsalder for The Sims™! Byg dit eget kongerige, og skab dine egne helte i en verden fyldt med magi, intriger og konflikt. Kom i middelalderstemning med det nye basisspil til pc og Mac fra folkene bag The Sims™


Fight Night Champion
Kæmp dig vej til toppen i et spil, der indfanger usikkerheden, forræderiet og den benhårde brutalitet i professionel boksning.
Mass Effect 2
Nu er det snart tid til, at PlayStation®3-ejere også kan påtage sig rollen som Kommandør Shepard og slutte sig til kampen for at frelse menneskeheden! Spil Mass Effect 2-demoen!
Udgivelsesdato: 24. marts Udgivelsesdato: 3. marts
FORUDBESTIL SE TRAILER Se mere Forudbestil Se mere KØB HER
BLIV DEN FANTASTISKE SCRABBLE™, DU ALTID HAR DRØMT OM AT BLIVE!
TIL IPHONE
OG IPAD
Dragon Age 2
KOMMENDE SPIL
Shift 2 Unleashed
SHIFT 2 UNLEASHED kaster dig lige ind midt i kørernes kamp med den nye hjelmkameravisning, indre køreoplevelse og autentiske ødelæggelse af spor og biler. Alle dine præstationer deles og sammenlignes med dine venner via Need for Speed™ Autolog for at skabe den ultimative sociale raceroplevelse.

Alice
I 2011 bliver Alice lukket ud af galeanstalten. Dårligt træk. Stadig forfulgt af mareridtsagtige hallucinationer skal hun redde sig selv og Eventyrlandet fra det onde, der truer med at fortære dem begge.
Rango
Videospillet Rango, der er baseret på den kommende megafilm, vil kunne fås fra februar. I byen "Dirt" vil du støde på vilde ture, skøre personer og hektiske skudvekslinger. Se, hvorfor det vilde vest aldrig har været vildere.
Release date: 24. marts Udgivelsesdato: 2011 Udgivelsesdato: Kommer snart!
Se mere FORUDBESTIL Se mere Se mere
FIFA
SENESTE NYHEDER
KOMMENDE SPIL SE NU VIND EN VELOCIRAPTOR-HARDDISK Western Digital VelociRaptor på 600 GB og 10.000 RPM er en af de bedste harddiske, der er at få. Og du kan vinde en! Deltag i konkurrencen, og få chancen for at kunne slippe uhyret løs i din computer! DELTAG NU
BYD DET NYE ÅR VELKOMMEN MED ET FANTASTISK NYT SPIL - FIND UD AF MERE I EA STORE
Følg os pÅ
EA
Hvis du ikke længere ønsker at høre fra os, kan du klikke her for at blive slettet fra vores mailingliste eller ændre dine indstillinger.
Om Os | Privatlivs politik | Vilkår for anvendelse
© 2011 Electronic Arts Inc. Alle rettigheder forbeholdes | www.pegi.info | Registrér