Jos tämä sähköposti ei näy kunnolla, voit lukea sen selaimellasi napsauttamalla tätä
EA UUTISKIRJE
VALOKEILASSA
EA-PELIT
TULEVAT PELIT
UUTISET
EA STORE
Dead space 2
VUODEN 2011 ENSIMMÄINEN MEGAPELI
Uuden vuoden ensimmäinen megapeli tulee kauppoihin 27.1.2011. Dead Space™ 2 vie Isaac Clarken entistäkin epätoivoisempaan taistoon avaruusolioita vastaan. Tsekkaa kammottavan pelin veret seisauttava demoversio!
Pelialustat: Xbox 360 Live PS3 PC DVD
Kaupoissa nyt!
Dead space 2 Osta het TESTAA DEMO
SSX: DEADLY DESCENTS -PELI!
SSX: Deadly Descents -pelissä lautailet alas maailman hurjimpia vuorenrinteitä. Laskiessasi Himalajan kuoleman vyöhykkeellä tai Etelämantereen jäätiköillä päällimmäinen tavoitteesi on selvitä hengissä.
Pelialustat: Xbox 360 Live PS3
Julkaistaan ensi talvena
SSX
Lue Lisa TILAA UUTISKIRJE
BULLETSTORM ENNAKKOTILAA BULLETSTORM EPIC EDITION JA PÄÄSET ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA KOKEILEMAAN GEARS OF WAR 3 BETAA
EA-PELIT
Sims medieval
The Sims™ -maailmassa koittaa uusi aikakausi! Rakenna oma valtakuntasi ja luo omat sankarisi taian, jännityksen ja konfliktin värittämässä maailmassa. The Sims™ Keskiaika on kokonaan uusi peli PC:lle ja Macille pelisarjan tekijöiltä.


Fight Night Champion
Taistele tiesi huipulle kokien ammattinyrkkeilyn epävarmuuden, petokset ja silkan brutaaliuden.
Fifa 11
PS3-versio sisältää kuusi tuntia bonusmateriaalia ja uuden eksklusiivisen Mass Effect Genesis -sarjakuvan. Demo saatavilla nyt!

24. maaliskuuta' " 3. maaliskuuta" Saatavilla nyt!
ENNAKKOTILAA KATSO VIDEO LUE LISÄÄ ENNAKOTILAA DEMO OSTA HETI
HIO SCRABBLE™ -TAITOSI HUIPPUUNSA!
IPHONELLE
JA IPADILLE
Dragon Age 2
TULEVAT PELIT
Shift 2 Unleashed
SHIFT 2 UNLEASHED -pelissä pääset keskelle kuskien välistä taistelua uuden kypäräkamera-kuvakulman avulla. Aito ajokokemus ja autenttiset vauriot niin autoissa kuin radoissakin. Suorituksesi tallennetaan ja jaetaan ystäviesi kanssa Need for Speed™ Autolog -palvelussa, joka tekee kilpa-ajosta yhteisöllisen elämyksen!

Alice
Alice vapautetaan mielisairaalasta vuonna 2011. Se on huono ajatus, sillä painajaismaiset harhanäyt piinaavat häntä edelleen. Alicen pitää pelastaa itsensä ja Ihmemaa pahuudelta, joka uhkaa tuhota kaiken.
Rango
Tulossa olevaan megaleffaan pohjautuva Rango-peli tulee kauppoihin helmikuussa. Villin lännen Dirt-kaupungissa kohtaat huikeita tilanteita, hullunkurisia hahmoja ja jännittäviä aseellisia selkkauksia. Villi länsi ei ole milloinkaan ollut näin villi!
Release date: Spring 2011 Julkaisuajankohta: 2011 Julkaisuajankohta: Helmikuu 2011
LEA LISA ennakotila LUE LISÄÄ ENNAKKOTILAA
UUTISET
TULEVAT PELIT KATSO NYT VOITA VELOCIRAPTOR -KIINTOLEVY Western Digital VelociRaptor on 600 gigatavun kapasiteetillaan ja 10 000 RPM -lukunopeudellaan eräs maailman parhaista kiintolevyistä. Nyt voit voittaa omasi! Osallistu kilpailuun ja voit päästää tämän pedon irti oman tietokoneesi iloksi! OSALLISTU NYT
ALOITA UUSI VUOSI UUDELLA PELILLÄ - LUE LISÄÄ EA STORESSA
FACEBOOK YOUTUBE
EA
Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, poista itsesi postituslistaltamme tai muuta asetuksiasi klikkaamalla tästä.
Yritystiedot | Yksityisyyden suoja | Palveluehdot | © 2011 Electronic Arts Inc. Kaikki oikeudet pidätetään
www.pegi.info | Rekisteröidy