Dersom du ikke kan lese denne e-posten, klikk her for å se den i nettleseren din
EA JANUAR
I SØKELYSET
EA-SPILL
KOMMENDE SPILL
SISTE NYTT
EA STORE
Dead space 2
DEN FØRSTE BRAKSUKSESSEN I 2011
Det nye årets første braksuksess lanseres 27. januar. I Dead Space™ 2 må Isaac Clarke kjempe en enda mer desperat kamp mot angrep fra romvesener. Test ut grusomhetene nå i den skrekkinngytende demoen.
Finnes for: Xbox 360 Live PS3 PC DVD
Utgivelsesdato: 27. januar
Dead space 2 Bestill nå PRØV DEMOEN
SSX: DEADLY DESCENTS SPILLINFO!
I SSX: Deadly Descents står du på snøbrett nedover noen av verdens tøffeste fjellkjeder. Fra dødssonen i Himalaya til de harde iskjedene i Antarktis - ditt første mål er å overleve.
Finnes for: Xbox 360 Live PS3
Utgivelsesdato: Kommer neste vinter
SSX
Les mer ABONNER
BULLETSTORM FORHÅNDSBESTILL BULLETSTORM EPIC EDITION OG FÅ TIDLIG TILGANG TIL GEARS OF WAR 3 BETA Demo ute nå!
EA-SPILL
Sims medieval
Det er en helt ny tidsalder for The Sims™! Bygg ditt eget kongerike og skap dine egne helter i en verden full av magi, intriger og konflikter. Det er på tide å gå inn i middelalderen med det nye frittstående spillet for PC og Mac fra skaperne av The Sims™


Fight Night Champion
Kjemp deg til topps i en historiedrevet spillopplevelse som fanger usikkerheten, svikene og den absolutte brutaliteten i proffboksing.
Mass Effect 2
Øyeblikket er kommet for PlayStation ® 3-eiere til å ta rollen som Commander Shepard og lede hans kamp for å redde menneskeheten!
Utgivelsesdato: 24. mars Utgivelsesdato: 4 .mars Ute nå!
FORHÅNDSBESTILL SE REKLAMEFILMEN Les mer Kjøp her Les mer Kjøp her
BLI DEN STORE SCRABBLE™-SPILLEREN DU ALLTID HAR ØNSKET Å BLI!
FOR IPHONE
OG IPAD
DRAGON AGE II
KOMMENDE SPILL
Shift 2 Unleashed
SHIFT 2 UNLEASHED plasserer deg midt i hjertet av det som skjer gjennom det nye kameraet i hjelmen, en naturlig kjøreopplevelse og autentisk degradasjon av baner og biler. Alle prestasjonene dine deles og sammenlignes med vennene dine gjennom Need for Speed™ Autolog for å skape den ultimate sosiale kjøreopplevelsen.

Alice
I 2011 slipper Alice ut av asylet. Ikke lurt. Hun hjemsøkes fortsatt av marerittaktige hallusinasjoner, og må redde både seg selv og Eventyrland fra en ondskap som truer med å fortære dem begge.
Rango
Videospillet Rango er basert på den kommende storfilmen, og er tilgjengelig fra februar. I den gamle westernbyen Dirt finner du ville rideturer, sprø personer og desperate skyteoppgjør. Se hvorfor vesten aldri har vært villere.
Utgivelsesdato: 24. mars Utgivelsesdato: 2011 'Kommer snart!'
FORHÅNDSBESTILL LÆR MER Les mer
SISTE NYTT
KOMMENDE SPILL SE NÅ VINN EN VELOCIRAPTOR-HARDDISK Denne 10 000 RPM Western Digital VelociRaptor på 600 GB er en av de beste harddiskene i verden. Og du kan vinne en! Bli med i konkurransen og du kan slippe løs udyret i datamaskinen! BLI MED NÅ
START DET NYE ÅRET MED ET SUPERT NYTT SPILL - FINN UT MER I EA STORE
Følg oss på
EA
Hvis du ikke vil at vi skal kontakte deg mer, kan du klikke her for å bli fjernet fra e-postlisten vår eller endre innstillingene dine.
Om oss | Personvern-informasjon | Betingelser for bruk | © 2011 Electronic Arts Inc Med enerett
www.pegi.info | Registrer deg